cercul de lecturaObservând că lectura ne conferă o viziune și o analiză dificilă asupra lucrurilor, comparativ cu restul tinerilor, am format un colectiv, alcătuit din patru membri, care au dus la bun sfârșit un proiect cu un impact local major.
Fără a sta mult pe gânduri, având în echipă președintele și vicepreședintele Consiliului Școlar al Elevilor "Teodor Neș" dar și două alte eleve cu experiență în astfel de proiecte, formând o echipă pe cinste, am aplicat pentru a finanţa acest proiect. Într-o oarecare măsură ne simțeam emoționați în momentul interviului , sperând că încă de la început am demonstrat seriozitate și ambiție.
Aflând că suntem finanțați, am casino demarat proiectul, începând cu orele de lectură la clasele primare. Aceste ore au fost dedicate elevilor din învățământul primar, care se bucurau enorm de atenția care li se oferea, de acea oră în care școala se prezenta ca fiind diferită de o simplă instituție în care înveți, se dovedea a fi locul unde de mic, te cultivi într-un mod plăcut.
Am încercat ca într-un timp scurt să implementăm conceptul de lectură, să comparăm beneficiile obținute în urma cititului cu cele obținute în urma activităților ce implică televiziunea, bucurându-ne din tot sufletul că am fost niște exemple pozitive pentru cei mici.