cu pasiPovestea acestui proiect a început în anul 2015 când cu o echipă mică, dar entuziastă, ne-am hotărât să arătăm lumii că prin intermediul tinerilor se poate face o schimbare în lume şi să contribuim astfel la progresul comunităţii. Echipa noastră, formată din tineri liceeni inovatori, motivaţi, pasionaţi şi dedicaţi în totalitate muncii pe care o întreprind, a reuşit să găsească un proiect care să răspundă unor probleme întâmpinate în comunitate. Proiectul a răspuns în special nevoii de a facilita procesele terapeutice ale celor cu dizabilităţi, de a responsabiliza tinerii, de a-i face să conştientizeze problemele comunităţii şi să găsească soluţii pentru acestea. Încetul cu încetul am reuşit best online casino să dăm formă proiectului care a satisfăcut cerinţele noastre. Am creat şi implementat un proiect care şi-a propus dotarea sălii de kinetoterapie a unui centru pentru copii cu dizabilităţi şi derularea unor activităţi de voluntariat în cadrul acestuia. Astfel, am început demararea proiectului prin vizitarea centrului, pentru a cunoaşte persoanele cu care aveam să colaborăm şi să lucrăm în continuare, şi prin achiziţionare materialelor necesare. Am continuat prin asistare şi sprijinirea terapeuţilor de la centru, prin dedicarea voluntară în toate activităţile din cadrul proiectului şi din cadrul programului de la centru. Acest proiect a reprezentat o adevărată provocare pentru noi toţi, fiind o trambulină pentru "mai sus", înaintând "cu paşi mărunţi spre un viitor mai bun".

"Proiect finantat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de Fundatia Comunitară Oradea în parteneriat cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare si BRD – Groupe Societe Generale. "

"Programul este implementat în Oradea de către Fundatia Comunitară Oradea, iar la nivel national este coordonat de către Asociatia pentru Relatii Comunitare. Activitătile YouthBank România sunt incluse în "YouthBank Academy: Solutii durabile pentru implicarea tinerilor în viata comunitătii" - proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro."

Parteneri financiari locali: VPK Packaging, Celestica.