fest lum

Ideea de Festivalul Luminii a pornit acum 9 ani, la Cluj Napoca. Acest proiect are ca scop decoperirea bucuriilor mărunte. Pe parcursul evenimentului se pun gulgute, confecţionate din hârtie reciclată, în care se aşază lumânări pentru a împrăştia lumina peste tot. Se fac diferite ateliere (noduri, brăţări, prim ajutor, facepainting). Pe deasupra, am fost onoraţi să îi avem alături pe cei de la Oratoriul Don Orione şi pe cei de la Juggler, care au făcut un spectacol minunat. Rezultatul evenimentului a fost unul satisfăcător, mulţumindu-l atât pe participant, cât şi pe noi, organizatorii.

"Proiect finantat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de Fundatia Comunitară Oradea în parteneriat cu Asociaţia pentru best online casino Relaţii Comunitare si BRD – Groupe Societe Generale. "

"Programul este implementat în Oradea de către Fundatia Comunitară Oradea, iar la nivel national este coordonat de către Asociatia pentru Relatii Comunitare. Activitătile YouthBank România sunt incluse în "YouthBank Academy: Solutii durabile pentru implicarea tinerilor în viata comunitătii" - proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro."

Parteneri financiari locali: VPK Packaging, Celestica.