24

 

Proiectul '24S' a început în momentul în care am aflat că YouthBank finanţează proiecte. Atunci, membrii echipei, care făceam parte şi din organizarea unui proiect la nivel şcolar, am decis că am putea face un proiect care să reflecte aspiraţiile, dorinţele şi pasiunile noastre, care să cuprindă întreaga comunitate a oraşului Salonta, nu doar liceul din care facem parte. Aşa s-a născut proiectul '24S', numele trăgându-i-se de la cele 3 aspecte esenţiale ale vieţii : sportul, sănătatea şi socializarea.

"Proiect finantat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de casino Fundatia Comunitară Oradea în parteneriat cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare si BRD – Groupe Societe Generale. "

"Programul este implementat în Oradea de către Fundatia Comunitară Oradea, iar la nivel national este coordonat de către Asociatia pentru Relatii Comunitare. Activitătile YouthBank România sunt incluse în "YouthBank Academy: Solutii durabile pentru implicarea tinerilor în viata comunitătii" - proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro."

Parteneri financiari locali: VPK Packaging, Celestica.