redimensionata 

Echipa: Interact Oradea

Liceu de provenienta: C.N. “Emanuil Gojdu” Oradea

Organizatia gazda: Rotaract Club Oradea

Valoare finantare YB: 1700 lei

Descriere proiect:

L.I.V.E. a fost un mega proiect creeat şi implementat de o echipă de liceeni, membri ai Interact Oradea, cu suportul financiar asigurat de YouthBank. Proiectul s-a adresat tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani care au dorit să afle mai multe despre problemele comunităţii lor încât să contribuie la rezolvarea lor, într-un mod antrenant şi distractiv.

Proiectul a debutat cu festivitatea de deschidere la hotelul Nevis, unde, am prezentat proiectul din nou şi le-am explicat concurenţilor fiecare probă în parte , în special proba de ştafetă la care participanţii trebuiau să susţină o actiune best online casino caritabilă, participând apoi la un training pe tema "Leadership - diferenţa dintre lideri şi şefi" ţinut de Teodora Popa, preşedinte Rotaract Oradea.

Prima proba, cea de ecologizare, a constat într-o excursie pe malurile Crişului Negru, în apropriere de Salonta . Ajunşi acolo am organizat diferite jocuri de teambuilding cu scopul de a sparge gheaţa dintre participanţi şi de a ne cunoaşte mai bine. Apoi am trecut la desfăşurarea propriu-zisă a probei de ecologizare în urma căreia au fost strânşi aproximativ 35 de saci menajeri plini cu gunoaie. Imediat după terminarea primei probe, am trecut la proba de ştafetă, cea care a triat echipele, fiind alese cele trei echipe care au mers mai departe la ultima etapă a proiectului, cea de treasurehunt. Ultima probă a avut loc în oraş, concurenţii învârtindu-se între cele mai importante puncte turistice din oraş, neavând voie să folosească nici un mijloc de transport.

Membrii echipei "Interact Oradea"